Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gelopen jaren steeds meer digitale
#1
Deze regionale schoenen - die het bedrijf van plan is aan inwoners van elk gebied te verkopen, samen met mensen elders die affiniteiten met hen delen - zullen Adidas Ultra Boost Mujer in de late zomer verschijnen. Het ontwerpproces zal worden Nike Air Max 95 Mujer gecomprimeerd, op een manier die uiteindelijk het hele bedrijf zou kunnen benutten. "Omdat we direct kunnen verkopen, hoeven we retailers niet te laten kopen voor onze idee?n", zegt Faris. "Gewoonlijk zijn er maanden bezig met het werken met de verschillende retailers over hoe we [klanten] willen targeten. Al dat spul? Het verdwijnt als je een een-op-een relatie opbouwt met de consument. "De Bay Area Maker Faire komt dit weekend naar de San Mateo Fairgrounds in Silicon Valley, waar een gemeenschap van knutselaars en bouwers samenkomen en de zelfgemaakte projecten die definieerde de maker beweging sinds het min of meer officieel in het gebied begon in 2006. In de loop van de jaren was een van de enige consistente eigenschappen van de beurs het aanpassingsvermogen om de Nike Air Max Tn Womens veranderingen in technologie en passies van mensen weer te geven, emilielafarge.fr waardoor het een fascinerende barometer van innovatie en creativiteit. En de beurs van dit jaar zal er ook anders uitzien, deels vanwege de manier waarop Silicon Valley zelf verandert.
Terwijl Maker Faire ooit grotendeels gewijd was aan vele soorten maken, waaronder een viering van grote mechanische en analoge producties, heeft het evenement de afgelopen jaren steeds meer digitale projecten opgenomen door software en kleine op hardware gebaseerde makers.
Een deel van deze verschuiving is te danken aan de toegenomen toegang tot chipfabricage en hulpmiddelen zoals Arduino en andere kleine apparaten die hardware-hacking mogelijk maken. Zoals ik echter in acht jaar onderzoek naar de technologiemakers van Silicon Valley Nike Air Max 95 Femme heb gevonden, weerspiegelt deze verschuiving naar hardware Nike Roshe Run Mujer en software ook de groeiende ruimtebeperkingen in steden als Nike Air VaporMax Womens San Francisco die van invloed zijn op wat mensen fysiek kunnen maken. Hetzelfde concept kwam ook in een feloranje colorway, die je kunt vinden voor ergens tussen de £ 350 en $ 450 via de onderstaande links. Het meest recente silhouet dat moet worden hergebruikt, de geheel zwarte Air Prestos verkopen nu voor meer dan $ 800.
Een week nadat het zwarte paar was gevallen, werd de witte Air Prestos snel een gehypte aanpasbare sneaker, met degenen die ermee doorging naar Instagram te gaan met hun kleurstofjobs. Over het algemeen is het verkrijgbaar voor iets minder dan het doorverkopen van het zwarte paar. Het exclusieve pack voor de Serena Williams "QUEEN" -collectie is afgewerkt met de ombre pink en purple-soled Nike Air Max 270 Mujer Blazers. Het was een Amerikaanse exclusiviteit die relatief Nike Air Huarache Damen onaangekondigd viel. De tweede schoen van de collectie kwam in de  vorm van een Air Max 97, die in de SNKRS-app werd verkocht voor $ 190. De zwarte colorway kwam ook bekend als de 'Magere Hein', een leer, suède en mesh op Halloween ge?nspireerde blazer die ongeveer vier keer werd verkocht de winkelwaarde. De "All Hallow's Eve" -blazers verkopen iets meer, hoogstwaarschijnlijk dankzij hun unieke tan / oranje kleur. De zwaar gemerkte Chuck Taylor 70 vanOFF-WHITE volgde het schone, transparante bovendeel van de eerste Converse-schoen in de lente 2018, maar kwam met relatief minder hype dan de rest van de samenwerking.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)