Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mputersoftware und -firmware, mit deren
#1
Het atletische bedrijf probeert zijn assortiment van "slimme" sneakers uit te breiden, zoHet atletische bedrijf probeert zijn assortiment van "slimme" sneakers uit Nike Air Vapormax Mujer te breiden, zoals de zelfveterende Adapt BB die in februari werd uitgebracht. En terwijl het futuristische aanbod groeit, lijkt Nike een Nike Air Max 90 Donne merkdrukte te maken om ze als 'footware' te verkopen.
De in Oregon gevestigde sneaker-gigant diende eind vorige maand een intentie om handelsmerktoepassing in voor registratie bij het Amerikaanse octrooi- en merkenbureau, zoals voor het eerst werd vermeld door de modewet. www.heryarts.fr In de toepassing probeert Nike de term te registreren door te verwijzen naar verschillende soorten computerhardware en -software. Het merk zou zich niet uitbreiden naar klasse 25 (de klasse die schoenen dekt), zodat andere fabrikanten het Adidas NMD Damen woord nog steeds kunnen gebruiken om te verwijzen naar hun schoenen. Andere bedrijven zouden computer-ondersteunde sneakers echter niet als 'footware' op de markt kunnen brengen.
Nike's ultieme Nike Air Max 270 Femme paperschoen krijgt een Nike Air Max 95 Dames coole denim makeover voor vaderdag
Hoe Aly Raisman en andere activistische pro-atleten Adidas NMD Femme zich bezighouden met seksueel misbruik en meer sociale oorzaken
Virgil Abloh's Nike Air Force 1 Collab komt niet vrij bij 'Figures of Speech' - Hier is hoe je die kunt krijgen Nikance loopt voorop in het sneaker-spel en introduceert zijn zelf-vetersysteem met de 2016 Mag-lancering en verfraait zijn www.jsaranjuez.es technologie met de release van de Adapt BB dit jaar. Als de USPTO ervoor kiest, kan de merkdruk van Swoosh het in positie brengen om te domineren als andere spelers de 'slimme' sneakerrace binnengaan.
De vraag blijft echter of klanten slimme schoenen willen. Performance sneakers zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waarbij klanten liever levensstijlstijlen prefereerden.
"Ik denk dat de consument vandaag lavonjarg.de Nike Air Max 90 Mujer niet gericht is Nike Air VaporMax Womens op innovatie. We zijn nu heel erg gegrond in deze athleisure-cyclus en technische innovatie op het gebied van schoenen is niet waar de consument naar op zoek is, "vertelde Matt Powell, adviseur senior sportindustrie bij The NPD Group Inc. aan FN in januari.
Computerhardware-modules voor het ontvangen, verwerken en verzenden van gegevens in elektronische apparaten voor internet van dingen; elektronische apparaten en Adidas ZX 750 Mujer computersoftware waarmee gebruikers op afstand kunnen communiceren met andere slimme apparaten voor het bewaken en besturen van geautomatiseerde systemen; computersoftware en firmware die wordt gebruikt om elektronische apparaten in staat te stellen Nike Roshe Run Femme gegevens te delen en met elkaar te communiceren; Softwaredrivers voor elektronische apparaten waarmee computerhardware en elektronische apparaten met elkaar Nike Roshe Run Mujer kunnen communiceren; Software voor netwerk- en apparaatbeveiliging, Te weten, Software die zorgt voor veilige ontvangst, verwerking, verzending en opslag van gegevens in het internet der dingen; computersoftware voor gebruik en interoperabiliteit van applicatieprogramma-interfaces die worden gebruikt door elektronische apparaten, systemen en uitwisselingen die gegevens uitwisselen via communicatienetwerken en internet en die Nike Air Max 720 Femme verbinding maken met private en openbare computernetwerken voor gegevensopslag en uitwisselingsdienstenCloud computing met software voor het verbinden , bedienen en beheren van netwerkapparatuur via draadloze of bedrade netwerken; cloud computing met software voor Nike Air VaporMax Femme het aansluiten, bedienen en beheren van netwerkapparaten in het internet der dingen; cloud computing met software voor gebruik bij het verzamelen, Nike Roshe Run Femme beheren, bewaken, opslaan en analyseren van gegevens; cloud computing met software voor het beheer van machine-naar-machine-applicaties Adidas Nike M2k Tekno Dames Superstar Mujer en machine-to-machine-netwerken; tijdelijk gebruik van niet-downloadbare cloudgebaseerde software voor het aansluiten, bedienen en beheren van netwerkterminals, entertainmentapparaten, smartphones, verlichtingssystemenals de zelfveterende Adapt BB die in februari werd uitgebracht. En terwijl het futuristische aanbod groeit, lijkt Nike een merkdrukte te maken om ze als 'footware' te verkopen.
De in Oregon gevestigde sneaker-gigant diende eind vorige maand een intentie om handelsmerktoepassing in voor registratie bij het Amerikaanse octrooi- en merkenbureau, zoals voor het eerst werd vermeld door de modewet. In de toepassing probeert Nike de term te registreren door te verwijzen naar verschillende soorten computerhardware en -software. Het merk zou zich niet uitbreiden naar Nike Air Force 1 Femme klasse 25 (de klasse die schoenen dekt), zodat andere fabrikanten het woord nog steeds kunnen gebruiken om te verwijzen naar hun schoenen. Andere bedrijven zouden computer-ondersteunde sneakers echter niet als 'footware' op de markt kunnen brengen.
Nike's ultieme paperschoen krijgt een coole denim makeover voor vaderdag
Hoe Aly Raisman en andere activistische pro-atleten zich bezighouden met seksueel misbruik en meer sociale oorzaken
Virgil Abloh's Nike Air Force 1 Collab komt niet vrij bij 'Figures of Speech' - Hier is hoe je die kunt krijgen Nikance loopt voorop in het sneaker-spel en introduceert zijn zelf-vetersysteem met de 2016 Mag-lancering en verfraait zijn technologie met de release van de Adapt BB dit jaar. Als de USPTO ervoor kiest, kan de merkdruk van Swoosh het in positie brengen om te domineren als andere spelers Nike Air Max Tn Womens de 'slimme' sneakerrace binnengaan.
De vraag blijft echter of klanten slimme schoenen willen. Performance sneakers zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waarbij klanten liever levensstijlstijlen prefereerden.
"Ik denk dat de consument vandaag niet gericht is op innovatie. We zijn nu heel erg gegrond in deze athleisure-cyclus en technische innovatie op het gebied van schoenen is niet waar de consument naar op zoek is, "vertelde Matt Powell, adviseur senior sportindustrie bij The NPD Group Inc. aan FN in januari.
Computerhardware-modules voor het ontvangen, verwerken en verzenden van gegevens in elektronische apparaten voor internet van dingen; elektronische apparaten en computersoftware waarmee gebruikers op afstand kunnen communiceren met andere slimme apparaten voor het bewaken en besturen van geautomatiseerde systemen; computersoftware en firmware die Nike Air Max 720 Donne wordt gebruikt om elektronische apparaten in staat te stellen gegevens te delen en met elkaar te communiceren; Softwaredrivers voor elektronische apparaten waarmee computerhardware en elektronische apparaten met elkaar kunnen communiceren; Software voor netwerk- en apparaatbeveiliging, Te weten, Software die zorgt voor veilige ontvangst, verwerking, verzending en opslag van gegevens in het internet der dingen; computersoftware voor gebruik en interoperabiliteit van applicatieprogramma-interfaces die worden gebruikt door elektronische apparaten, systemen en uitwisselingen die gegevens uitwisselen via communicatienetwerken en internet en die verbinding maken met private en openbare computernetwerken voor gegevensopslag en uitwisselingsdienstenCloud computing met software voor het verbinden , bedienen en beheren van netwerkapparatuur via draadloze of bedrade netwerken; cloud Nike Air Max 2017 Womens computing met software voor het aansluiten, bedienen en beheren van netwerkapparaten in het internet der dingen; cloud computing met software voor gebruik bij het verzamelen, beheren, bewaken, opslaan en analyseren van gegevens; cloud computing met software voor het beheer van machine-naar-machine-applicaties en machine-to-machine-netwerken; tijdelijk gebruik van niet-downloadbare cloudgebaseerde software voor het aansluiten, bedienen en beheren van netwerkterminals, entertainmentapparaten, smartphones, verlichtingssystemen
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)